Bidden aan de kapelletjes

Meimaand Mariamaand, voor het eerst konden we weer bidden aan de kapelletjes.

Bij ons laatste kapelletje bij de familie Duyck konden we eindelijk eens bidden in het zonnetje. Iedereen kwam opgewekt toe en na het gebed werden we hartelijk ontvangen door de bewoners, taart en drankjes stonden al klaar en Miet had ook haar koffertje bij met gebak! Het werd een gezellige avond waar we als vrienden nog eens van elkaars gezelschap konden genieten! Maria zag dat het goed was en we hopen dat onze gebeden verhoord worden

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ondanks de storm kwamen de trouwe  vrienden van Maria toch samen om te danken, te bidden voor onze gezinnen, om onze overleden familie te gedenken, er te bidden voor de zieken en voor de persoonlijke intenties. Hartelijk dank aan allen die aanwezig waren

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kapel Loverstraat.

Vorige week storm en nu gietende regen, maar dat kon de trouwe Maria vrienden niet deren, ze waren trouw aanwezig .Waar kunnen we beter gaan met onze zorgen en vreugden dan naar onze Hemelse moeder. Zij is onze voorspreekster bij Jezus en weet wat lijden en pijn is .Laten wij haar liefdevol benaderen en ze zal ons troost en rust bieden! Georgine had het kapelletje mooi gepoetst en de kaarsjes stonden te branden! Daarvoor onze oprechte dank! Volgende week komen we samen aan de grot op het kerkhof.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De derde bijeenkomst was voorzien aan de grot op het kerkhof, maar het regende overvloedig en dank zij Rozeke met de sleutel konden we samen in de kerk bidden aan het Maria beeld. Dank aan al deze mensen die door de gietende regen toch aanwezig waren! Maria onze steun in deze moeilijke tijd, waar kunnen we beter zijn dan bij onze Hemelse moeder, alles kunnen we haar toevertrouwen, Zij is onze zachte en liefdevolle helpster, troosteres in alle nood.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gans de dag regen en wij konden droog onze gebeden opzeggen! Blij dat we weer samen konden naar onze hemelse Moeder gaan met al onze vreugden en zorgen .De corona kon deze traditie niet kapotmaken, al deze trouwe Maria vrienden geven het zo gauw niet op! Dank aan allen die er waren en wij namen de gebeden mee van al degene die er niet bij konden zijn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kapel Bekaert.

De laatste dag dat er gebeden werd aan de kapel Bekaert was er een stralende zon. Na de Paternoster mochten we buiten onder de parasol koffie gaan drinken. Brigitte had taart meegebracht en de eigenares verwende ons met allerlei lekkers! Het was heel gezellig als vrienden samen. In ons dorpje is er nog veel gastvrijheid en is het fijn wonen! Bedankt aan al die lieve mensen om in de meimaand te komen bidden.