Valentijn Anders

Valentijn Anders 2021! Bekijk foto’s en getuigenissen

Op de koude Valentijnsdag trokken we in de namiddag met vier vriendinnen naar de kerk van Sint-Baafs-Vijve om samen de “Sint-Valentijn ANDERS” tocht aan te vatten uitgestippeld door een werkgroep van Dekenij Waregem.
Onderweg konden we via de QR-codes luisteren naar mooie getuigenissen en voor de kinderen maar ook voor de volwassenen was het een uitdaging om de hartjes te zoeken en de woorden te noteren
of te onthouden om er later een zin mee te vormen. Maar wat ook heel belangrijk en mooi was dat we heel wat mensen tegenkwamen waar we een kort babbeltje op afstand konden meedoen.
Halfweg de wandeling genoten we samen van een meegebracht bubbeltje en lekkere citroencake gebakken door Dary. Langs de Leie waren we getuige van een mooie zonsondergang.
Het werd een héél prachtige namiddag. Zeker voor herhaling vatbaar!
GREET

 

Zo’n wandeling levert wel mooie taferelen op. De wandeling is doorlopend en start aan de St.- Bavokerk die open is van 09.00 u. tot 17.00 u. De boekjes liggen er binnen met nog wat info over de wandeling. Deze “Sint-Valentijn ANDERS” wandeling van 5,1 km kan je nog afstappen tot en met zondag 21 februari.