Volwassendoop van Rajmonda Osmanaj

Op zaterdagavond 17.30 u. wordt Rajmonda Osmanaj uit Wielsbeke de volwassendoop toegediend. Dit mooie gebeuren gaat door in de Ginstekerk op zaterdag 4 oktober. Op de foto zie je links van Rajmonda, meter Sarah Lefèvre en rechts van haar meter Nathalie Tack.

 

Na eerst het doopsel wordt haar onmiddellijk het H. Vormsel toegediend. Rajmonda volgde steeds les op de katholieke school en werd zo gaandeweg ingeleid in het Christendom. Onlangs studeerde ze af als kleuterleidster en ziet haar catechumenaat als meerwaarde in haar verdere leven. Even stil worden, nadenken over van alles. Niet enkel over Jezus, God en Maria en wat ze deden, maar ook over wat dit tegenwoordig nog betekent in ons leven. Dat ook doorgeven aan anderen…Ik hoop vooral door mijn Katholieke pad officieel te maken dat ik dit op een correcte manier kan overbrengen naar de volwassenen van morgen toe. Uiteindelijk zal er in mijn leven niet heel veel meer veranderen nadat ik gedoopt ben, aangezien ik zo ben grootgebracht.