Nieuws van de missiegroep

Ons tweede spaghettifestijn zal niet doorgaan op vrijdag 17 april vanaf 18 uur in het OC te Ooigem. Zo kan je onze missionarissen steunen. Later meer nieuws daarover.
Na nieuwjaar kregen we nieuws van het weeshuis van soeur Lusamba.( Mbuji Mai in Congo) Dit is een van de projecten van onze missionaris pater Laurent Walcarius. Op de foto zie een foto van een groep schoolgaande kinderen van het weeshuis. Tevreden kinderen, blinkend in hun uniform, met hun rugzak, klaar om naar school te trekken. Er verbleven toen 63 kinderen tussen 1 jaar en 21 jaar. onderwijs is voor deze kinderen zeer belangrijk en voor de oudsten betekent een beroep leren de sleutel voor een betere toekomst. Alle financiële hulp is daar zeker welkom, een het weeshuis is ons daar zeer dankbaar voor.