Instapnamiddag Vormelingen Sint-Amand

Wie zal mijn catechiste zijn? Wie gaat er bij mij in het groepje zitten? Op deze vragen kwam een duidelijk antwoord tijdens onze instapnamiddag. Via een wereldreis werden de groepjes gevormd. Alle catechisten deelden hun reisticketten uit en zo stranden we in verschillende werelddelen: Europa, N.-Amerika, Z.-Amerika, Antartica, Afrika, Midden-Oosten, Oceanië, Azië en de Noordpool. Aan de hand van een powerpoint en een deskundige uitleg van Stefaan leefden we ons in ieder continent in. Met de vele attributen per werelddeel maakten we telkens opnieuw een originele foto!
Tijdens de instapviering werd het startsein van de vormselcatechese met als thema: KINDEREN VORMEN DE WERELD gegeven. De 54 vormelingen gaven hun naam op en kregen een kruisje opgelegd dat werd ingezegend door diaken Kris. Het was een mooie muzikale viering o.l.v. Mia Vanneste. Langs deze weg willen we haar van harte danken voor haar muzikale inzet tijdens de vieringen!