Ooigemse vormelingen vieren Nieuwjaar met Samana

Reeds zeven jaar viert Samana nieuwjaar met onze vormelingen. 18 januari was een dag waar hun leden en onze vormelingen naar uitkeken, en terecht. De moeders van de vormelingen hadden voor 125 dessertbordjes gezorgd. Voor de vormelingen past deze activiteit perfect in het thema Inzet en dienstbaarheid.
Om 14 uur zat de zaal afgeladen vol en na een inleidend woordje van Luc en diaken Kris mochten de vormelingen aanrukken met het dessertbuffet. Ze zaten mee te smullen in kleine groepjes, naast de leden van ziekenzorg.
Het bestuur van Samana zorgde voor een leuke quiz. Na ieder grappig filmpje kwam een vraag. Zo kwamen we aan dertien letters die een woord vormden. Spannend en grappig. Tussenin zorgden vormelingen voor een optreden. Samuel verraste ons met een drumnummer, Anna-Lucia en Helène kregen de zaal stil als ze ‘Als het avond is’ zongen. Luna, Lotte, Luka, Marie en Marthe brachten een prachtig dansje, een daverend applaus was het gevolg. Nore verbaasde iedereen met wat pianomuziek en ook Arjan kreeg de zaal stil met zijn liedje ’40-45’.
Op 23 februari wandelen de vormelingen voor Youri on the road to Compostella. Iedereen mag mee wandelen. Daarover binnenkort meer nieuws op deze site.