Ouderavond vormelingen Sint-Amand

Het nieuwe vormselwerkjaar is gestart ! Alle ouders van de kandidaat-vormelingen werden op woensdag 16 oktober uitgenodigd naar de kerk. Diaken Kris Blondeel gaf een mooie duiding over de ‘geloofsweg’ die de kinderen, samen met hun ouders, tot nu toe al bewandeld hebben: het doopsel, de eerste communie en nu staat het vormsel voor de deur. Als jongvolwassene hebben de kinderen nu ook zeker nog de steun van hun ouders nodig ! Ook ontbreekt de hulp van de ‘Heilige Geest’ niet, die er voor allen aanwezig zal zijn tijdens het vormsel op 31 mei. Het korte gebed ‘Kom Heilige Geest’ kunnen we te allen tijde gebruiken in het dagelijks leven. De vier thema’s die in de vormselmap aan bod komen werden toegelicht door Stefaan Naeyaert en Veerle Ciers, aan de hand van een powerpoint. We sloten de bijeenkomst af met het gospellied: ‘ I will follow Him’ uit Sister Act, en daarna nog even gezellig napraten met een drankje.