Herfstfeest Samana Ooigem

Samana Ooigem kwam samen op zaterdag 12 oktober ter gelegenheid van hun Herfstfeest. Er waren 110 mensen ingeschreven om deze feestnamiddag mee te maken. Vooreerst was er een eucharistieviering, gevolgd door een heerlijke tas koffie en een gebakje. Dan volgde het optreden van ‘De Zeekanters’. Met een vieruurtje werd de namiddag besloten. Al bij al een geslaagde namiddag waar alle aanwezigen veel deugd aan beleefd hebben. Het is de taak van Samana om zieken en eenzamen samen te brengen en zo de eenzaamheid te verdrijven. Dank aan alle kernleden die steeds bereid zijn zich in te zetten voor het welzijn van vele mensen die uitzien naar een gezellig onderonsje. Wie als nieuw kernlid wil meewerken kan contact opnemen met Luc Tyberghien op 056 66 58 34. De volgende afspraak wordt dan het ‘Winterfeest’.