Kerktorendag 2019

Zondag 6 oktober was er weer onze kerktorendag. Het begon om 9.00 u. met een heilige mis, voorgegaan door vicaris Marc Steen en opgeluisterd door het gospelkoor uit Lendelede. Het werd een bijzonder mooie mis, de vicaris gaf ons een preek waar we stil van werden! Met heel eenvoudige woorden over vergeving en vrede, het was of St. Franciscus aan het woord was! Ook het koor was super en een dikke proficiat waard. Bedankt aan Franck die dit voor ons gevonden heeft! Na de mis konden de mensen genieten van een kopje koffie en een praatje slaan met elkaar. Een fijn moment om het feest verder te zetten.
Daarna was er voor de ingeschrevenen een maaltijd in den Aert, met erna een stuk taart als dessert en de sfeer was super! Het werd een heel gezellig samenzijn, vrienden onder elkaar, met een tombola ten voordele voor de werken in de kerk. Bedankt aan allen die eraan meegewerkt hebben.